تظاهرات اعتراضی صهیونیست‌ها در «تل‌آویو» ترامپ با نتانیاهو دیدار می‌کند (۲ مرداد ۱۴۰۳) عملیات ترکیبی قسام در کرانه باختری | قسام: ۳ نظامی صهیونیست را زخمی کردیم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا جو بایدن مرده است؟ بلینکن: بایدن در زمان باقیمانده ریاست جمهوری خود برای صلح در منطقه تلاش می‌کند تغییر ساعت کاری ادارات اراک و استان مرکزی از فردا چهارشنبه (۳ مرداد ۱۴۰۳) پزشکیان: کشور با یک گروه، دسته و جناح اداره نمی‌شود نتانیاهو: ممکن است توافق برای تبادل اسیران نزدیک باشد سردار رادان: امسال حداکثر زمان خروج زوار اربعین از گیت‌ها، ۵ ثانیه است ترامپ: بایدن قربانی کودتا شد آیا ادارات سیستان و بلوچستان پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) است؟ جزئیات طرح سه مرحله‌ای چین برای بحران غزه اسناد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در اختیار هکر‌ها قرار گرفت مدیر سرویس مخفی آمریکا استعفا کرد حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند
سرخط خبرها

قالیباف چه هدیه‌ای به حاکم امارات داد؟

  • کد خبر: ۱۸۷۳۷۳
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
قالیباف چه هدیه‌ای به حاکم امارات داد؟
رئیس مجلس در دیدار با رئیس دولت امارات، دو نوع داروی ایرانی به عنوان نماد پیشرفت کشورمان در عرصه علم پزشکی به او هدیه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف روز گذشته با محمد بن زاید آل نهیان رئیس کشور امارات متحده عربی دیدار و گفتگو کرد؛ قالیباف در این دیدار دو نوع داروی ایرانی هدیه داد یکی از این داروها، داروی سلولی «ریکالرسل» است که به همت دانشمندان ایرانی برای درمان بیماری صعب‌العلاج «ویتیلیگو» ساخته شده و مجوز درمان دریافت کرده است. ایران دوازدهمین کشور سازنده این داروی سلولی در جهان محسوب می‌شود.

داروی دوم، واکسن آنفلوآنزای فصلی بود که براساس تکنولوژی نوترکیب، در سال ۲۰۲۰ به همت دانشمندان کشورمان در کشور عرضه شده و به دلیل های‌تک بودن، نماد قدرت علمی کشور و از جمله کالا‌های استراتژیک سلامت‌محور محسوب می‌شود. ایران بعد از آمریکا دومین کشور سازنده این نوع واکسن‌های ۴ فصل آنفلوآنزا است. 

پس از ارائه این دارو‌ها که با استقبال بن‌زاید همراه بود، قرار شد امارات بررسی لازم برای سرمایه‌گذاری در تولید این دارو‌های ایرانی در ابوظبی را انجام دهد.

با توجه به نوع مصرف این دارو‌های دانش‌بنیان، پیش‌بینی می‌شود ارائه آن به رئیس دولت امارات، زمینه سرمایه‌گذاری مشترک برای تولید این محصولات ایرانی را در کشور‌های منطقه فراهم کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->